0705-10 54 24

Bilhall

MARKNADSFÖR ER BILFIRMA

PÅ GOOGLE STREET VIEW

LÄS MER OM VÅRT UPPDATERINGS-PAKET.

Relevans

Bilfirmor är unika eftersom era bilhallar förändras hela tiden. Er bilhall på Google Street View kan nu uppdateras flera gånger per år.
 
En gång på våren när alla blir sugna på något nytt och fräscht och affärerna i full blom och en gång på hösten inför nästa stora uppvisning när de nya bilmodellerna har kommit in!

Numera bestäms alla företagsbilder som visas på Google av en algoritm. 

Det gör det viktigare nu än någonsin att se till att ni ger Google vad den vill ha, så att er produkter kan representeras på bästa möjliga sätt!

Google har nyligen sagt att bildkvalitet och nyhet, är 2 viktiga faktorer för att bestämma rankningen. Vårt paket hjälper till att rikta båda dessa faktorer för att se till att era bilder ses och klickas!

KVALITÉ

Vi har tillhandahållit Google Virtuella turer till företag i många år nu och vi har lärt oss några knep på vägen för att få bästa möjliga kvalité utifrån era gatuvyer!

Vi använder den bäst anpassade utrustningen och programvarorna

Er tour är inte bara för Google.

Vi kommer också att ge er en kraftfull skräddarsydd/anpassad virtuell tour på er webbplats. (lätt att implementera).
En anpassad tour är ett bra och roligt sätt att behålla potentiella kunder på er webbplats!
När ni lägger till rundturen till er webbplats, är kunderna mer benägna att spendera mer tid på er webbsida, vilket innebär mindre tid på er konkurrents webbplats!

Statistik

I kombination med er anpassade tour får ni tillgång till mycket data.
Vi implementerar er egna Google Analytics-kod i er anpassade tour, så att ni kan spåra hur åtgärderna i touren leder till andra åtgärder på er webbplats!

VAD INGÅR?

1 Professionell 360 rundtur av hela ert återförsäljare område, inklusive butik, inredning, bilar, service och bildelar + mer
Fotografering av ert showroom, vår och höst, eller 4 ggr per år
Anpassad/skräddarsydd tour för er webbplats (denna uppdateras samtidigt varje gång vi uppdaterar er Google Street View)